De waanzinnige ontwikkeling die in de extreme watersport gaande is is voor een groot deel toe te schrijven aan het bedrijf Zapata Racing. Franky Zapata, voormalig meervoudig wereldkampioen waterskiën, staat aan het roer van deze onderneming. Een bedrijf dat de pionier is in de extreme watersport.

Het flyboard. Een fantastisch board waarmee tot grote hoogtes kan worden gevlogen op waterkracht. Onlangs is de 4e generatie van het flyboard uitgekomen. 

Vorig jaar kwam Zapata Racing met het hoverboard op de markt. Een board waarmee naast hoogte ook veel snelheid kan worden gemaakt. Een mooie toevoeging aan het assortiment in de extreme watersport. 

In het voorjaar van 2015 kondigde Zapata Racing het Jetpack aan. Een ontwerp waarmee echt iedereen de zwaartekracht kan trotseren. Op je rug een apparaat waarmee je met een druk op de knop wordt afgeschoten naar grote hoogte. Waanzinnige ontwikkeling in de watersport. Tot voor kort was dit alleen voor de allerrijkste in Amerika bestemd. 

De ontwikkelingen in de extreme watersport stapelen zich op. Niemand weet waar dit gaat eindigen. Wel kan er geconcludeerd worden dat Franky Zapata met zijn bedrijf Zapata Racing de wereld voorgoed heeft veranderd. Voor iedereen is het nu mogelijk om het geweldige gevoel te beleven van het vliegen op waterkracht. Laten we hopen dat dit maar het begin is van iets heel groots! 

× Hoe kan ik je helpen?