Nieuw hydroflight device Flyride

Zapata Racing komt met een nieuw product op de markt! De Flyride is afgelopen week gepresenteerd aan de wereld. Het is een nieuwe water aangedreven jetbike. Door een uitgebalanceerd systeem is het voor iedereen mogelijk om succesvol deze machine te kunnen besturen. Naar verwachting zullen de Flyrides vanaf maart 2018 leverbaar zijn in Nederland.

Zapata Flyride Flyboardworld

Zapata-Flyride

Dit apparaat, dat veel weg heeft van een mini-waterscooter, ziet er spectaculair uit. De Flyride is gemaakt om het vliegen boven water voor iedereen toegankelijk te maken en daarnaast voldoende uitdaging heeft om ervaren flyboarders te vermaken. Zapata heeft naar eigen zeggen de meest innovatieve personal watercraft ooit ontworpen. Door de combinatie van de vorm van een waterscooter en de geavanceerde techniek (gyro stabilisatie) die de balans en veiligheid waarborgt is het voor iedereen mogelijk om te vliegen boven het water. De producent heeft dezelfde techniek gebruik als in de wereldberoemde Flyboard Air.

”Het 33 kilo wegende apparaat heeft een topsnelheid van wel 35 kilometer per uur!”

Er kunnen maximaal twee personen te gelijk vliegen op de Flyride. Het 33 kilo wegende apparaat heeft een topsnelheid van wel 35 kilometer per uur! In deze machine van Zapata zit veel techniek dat helpt het apparaat toegankelijk te maken voor iedereen. Er zijn 4 standen (waterdruk) van easy tot extreme waarop de Flyride gezet kan worden. Daarnaast heeft het een intelligent Flight Assistent. Deze ingebouwde IFA zorgt ervoor de machine automatisch wordt gestabiliseerd in en boven het water en heeft een beveiliging zodat het apparaat uit valt wanneer er gevaar dreigt.

Uniek in hydroflight

Het unieke aan de Flyride is de software aan de binnenkant die de hydroflight (vliegen boven water op waterkracht) toegankelijker moet maken voor iedereen. Dit uniek stukje techniek kan worden besteld met een pre order bij de importeur van Zapata: Sky Watersports. in Maart 2018 worden de eerste modellen uitgeleverd.

Zapata Flyride Flyboardworld
Zapata Flyride FlyboardWorld
Zapata Flyride FlyboardWorld
× Hoe kan ik je helpen?