NK Flyboarden 2017 

Het NK Flyboarden 2017 vindt dit jaar plaats in Velserbroek. Op 3 juni 2017 zal het Nederlands Kampioenschap plaatsvinden bij paviljoen Villa Westend. Hierbij zullen de beste flyboarders van Nederland het tegen elkaar opnemen en strijden om de titel ‘Nederlands Kampioen Flyboarden 2017’! 

Flyboarden

 Nadat vorig jaar de eerste editie van het NK Flyboarden werd gehouden, krijgt dit nu een vervolg. Flyboarders, sponsoren, organisatie en bezoekers waren enthousiast over het NK van 2016. Het was daarom niet de vraag of er een NK Flyboarden in 2017 zou komen maar wanneer dit zou komen. Voor deze relatief jonge sport is dit evenement het hoogtepunt van het jaar. De beste flyboarders van Nederland verzamelen zich en strijden via een knock-out systeem voor de winst. 

Nederlands Kampioen

Wat te verwachten?

Flyboarden is een sport waarbij het niveau van de top-flyboarders per jaar stijgt. De pioniers op het gebied van deze extreme watersport vinden zelf steeds weer nieuwe trucs uit en weten hun bestaande trucs nog beter uit te voeren. 

Backflips, dolfijnenduiken en twisters zijn de meest populaire trucs van de flyboarders. In 2016 was een dubbel backflip voldoende voor de winst. In 2017 zal dit niet meer genoeg zijn! Er zijn flyboarders in Nederland die een tripple backflip kunnen doen. Kortom, spektakel gegarandeerd!

Kom jij ook?

Zaterdag 3 juni in Velserbroek (Haarlem) om 11:00 start het Nederlands kampioenschap Flyboarden 2017. Kom jij ook? De toegang is gratis en spektakel gegarandeerd. Tot dan!

× Hoe kan ik je helpen?