Ik wil jetpack vliegen!

Met een jetpack vliegen op waterkracht was tot voor kort alleen weggelegd voor de allerrijkste in de wereld. Vanaf nu kan iedereen leren vliegen met een jetpack op waterkracht in Amsterdam.

Een jetpack is een apparaat die op de rug gedragen wordt. Het jetpack kan bestuurd worden met de 2 hendels. De controle over het gas bepaald de instructeur op de waterscooter. Jetpacken is lastiger te leren dan flyboarden of hoverboarden maar natuurlijk net zo spectaculair.

Is jetpacken moeilijk?

Het is een uitdaging om te leren vliegen met een jetpack. De combinatie van de hendels besturen en je lichaamsgewicht verdelen blijkt in de praktijk lastig te zijn. Ben jij een echte waaghals en durf je de uitdaging aan? Ongeveer 50% van de deelnemers komt met succes het water uit in zijn/haar eerste les.

Foto & video

Leg je flyboard, hoverboard of jetpack-sessie vast op beeld om deze ervaring nooit meer te vergeten.

Foto’s
€ 10,- voor de 10 leukste actiefoto’s. De foto’s worden gemaakt door onze instructeur die op de waterscooter u begeleid. De 10 leukste foto’s sturen wij vervolgens z.s.m. op! 

Video 
€ 20,- voor een gemonteerde film. Er worden beelden gemaakt vanaf de waterscooter in Full HD. Deze beelden worden vervolgens gemonteerd tot een leuke film!

Foto’s & video
Wil je graag foto’s en video bestellen? Dan krijg je van ons € 5,- korting op je bestelling!

Waarschijnlijk heb je hier ook interesse in

× Hoe kan ik je helpen?