Jetbike

De Jetovator is in Europa nog niet doorgebroken maar klopt op de deur. De op waterkracht voortgedreven Jetbike geeft een andere dimensie aan het vliegen boven water.

Wat is een Jetovator?

Net zoals het flyboard wordt de Jetovator aangedreven door de waterkracht van een waterscooter. Het ontwerp doet veel denken aan een motor. De Jetovator is een gadget die kan worden toegevoegd aan het assortiment van personal watercrafts. Doordat de Jetovator nu ook gemakkelijk aangesloten kan worden op een flyboardslang gaat er een markt voor Jetovator open. Echter weten zij hun weg naar Europa nog moeilijk te vinden. In Europa worden er nog geen Jetovators verkocht.

Hoe werkt een Jetovator?

Met de twee hendels kan de richting van de waterstralen worden bepaald. De persoon op de waterscooter bepaalt de kracht van het water en hiermee de hoogte. Het leren vliegen op een jetovator neemt maximaal 10 minuten in beslag.

Freedom Flyer

Jetovator (het bedrijf) haalde een jaar geleden het nieuws toen zij een personal watercraft hadden ontwikkelt voor minder valide. Een stoel voortgedreven op waterkracht. Hiermee kunnen alle mensen met een lichamelijk beperking toch het gevoel van vrijheid en avontuur ervaren. Jetovator introduceerde het product bij een evenement van gewonde oorlogsveteranen. Geweldig initiatief!

Shows op locatie

Sinds kort heeft Jetovator een nieuw concept. Om een gave show te neer te zetten was voorheen een ruim water nodig. Met dit nieuwe concept zoekt Jetovator de risico’s op maar het ziet er dan ook fantastisch uit. Een zwembad van naar schatting 10 x 20 meter wordt gebruikt om shows met een jetovator te geven.

Dit nieuwe concept ”hydro circus” betekent dat zij op iedere plek op de wereld shows kunnen aanbieden. Het levert in ieder geval mooie beelden op!

× WhatsApp chat Available from 08:00 to 18:00