Flyboarden bij FlyboardWorld

Flyboarden bij FlyboardWorld is een ervaring om nooit te vergeten. Zweef boven het water als een vogel en schiet door het water als een vis. Dit is de plek om een fantastische dag flyboarden mee te maken.

Wij hebben een aantal locaties waar je kan flyboarden. Voor het gemak kan er gratis geparkeerd worden en is er mogelijkheid voor een drankje achteraf. Flyboarden is de activititeit voor een leuke dag met vrienden, familie of collega’s. Waar wacht je nog op, en kom langs bij een van onze locaties! We zien je snel!

Flyboarden Noord-Holland
Flyboarden Noord-Holland

Flyboardles

Altijd al een keer willen flyboarden? FlyboardWorld verzorgt een dag voor je, waar je later over kan zeggen dat het echt fantastisch was om mee te maken en bij te zijn. Om te starten wordt er een korte introductie gegeven waarna je gelijk aan de slag kan. Onze instructeurs begeleiden je zo goed mogelijk. Na de introductie, kan je gaan genieten van de het te gekke flyboarden en de adrenalinekick die daarbij vrijkomt, hoe vet is dat!

 

Foto & video

Leg je flyboard, hoverboard of jetpack-sessie vast op beeld om deze ervaring nooit meer te vergeten.

Foto’s
€ 7,50 voor de 10 leukste actiefoto’s. De foto’s worden gemaakt door onze instructeur die op de waterscooter u begeleid. De 10 leukste foto’s sturen wij vervolgens z.s.m. op! 

Video 
€ 20,- voor een gemonteerde film. Er worden beelden gemaakt vanaf de waterscooter in Full HD. Deze beelden worden vervolgens gemonteerd tot een leuke video!

Foto’s & video
Wil je graag foto’s en de video bestellen? Dan krijg je van ons €2,50 korting op je bestelling!

× Hoe kan ik je helpen?