Flyboarden Zuid-Holland

Stijg boven alles en iedereen uit bij flyboarden Noord-Holland. Zweef tot wel 10 meter boven het water uit! Niks is te vergelijken met de adrenalinekick die je krijgt van flyboarden, puur genot en vrijheid voor iedereen.

Onze flyboardlocatie in Zuid-Holland bevindt zich bij de Zegerplas in Alphen aan den Rijn. Zowel gratis parkeren als een gezellig drankje achteraf behoort tot de mogelijkheden bij deze locatie. Flyboarden heeft alles in zich voor een top dag met vrienden, familie of collega’s. Waar wacht je nog op, kom flyboarden in Zuid-Holland!

Flyboarden Noord-Holland
Flyboarden Noord-Holland

Flyboardles

Altijd al een keer willen flyboarden in Zuid-Holland? FlyboardWorld kan je alles bieden om het snel te leren en maximaal te genieten van het flyboarden. Na een korte introductie kan je gelijk aan de slag. Onze instructeurs in Zuid-Holland helpen je zo snel mogelijk op weg. Na de korte introductie, kan je gelijk de kick ervaren van het zweven boven water, dat wil je toch ook?

 

Flyboarden Nieuwe Meer

Fotorapportage

Je flyboardsessie vastleggen op beeld om nooit meer te vergeten? Dat kan bij flyboarden Alphen aan den Rijn!

Foto's
€ 20,00 voor de 10 leukste actiefoto's. De foto’s worden gemaakt door onze instructeur die op de waterscooter u begeleid. De 10 leukste foto’s sturen wij vervolgens z.s.m. op! 

 

× Hoe kan ik je helpen?