Flyboarden

Stijg boven alles en iedereen uit bij flyboarden op water. Zweef tot wel 10 meter boven het water uit! Niks is te vergelijken met de adrenalinekick die je krijgt van flyboarden, puur genot en vrijheid voor iedereen.

Onze flyboardlocatie in bevindt zich aan de Molenplas in Alphen aan den Rijn. Zowel gratis parkeren als een gezellig drankje achteraf behoort tot de mogelijkheden bij deze locatie. Flyboarden heeft alles in zich voor een top dag met vrienden, familie of collega’s. Waar wacht je nog op, kom flyboarden op water in Alphen aan den Rijn!

Flyboarden Noord-Holland
Flyboarden Noord-Holland

Lessen in Flyboarden op water

Altijd al een keer willen flyboarden op water? FlyboardWorld kan je alles bieden om het snel te leren en maximaal te genieten van het flyboarden. Na een korte introductie kan je gelijk aan de slag. Onze instructeurs in helpen je zo snel mogelijk op weg om het flyboarden op water onder de knie te krijgen. Na de korte introductie, kan je gelijk de kick ervaren van het zweven boven water, dat wil je toch ook?

 

Flyboarden Nieuwe Meer

Fotorapportage

Je flyboardsessie vastleggen op beeld om nooit meer te vergeten? Dat kan bij flyboarden Alphen aan den Rijn!

Foto's
€ 20,00 voor de 10 leukste actiefoto's. De foto’s worden gemaakt door onze instructeur die op de waterscooter u begeleid. De 10 leukste foto’s sturen wij vervolgens z.s.m. op! 

 

× Hoe kan ik je helpen?