Flyboarden Noord-Holland

Stijg boven alles en iedereen uit bij flyboarden op water. Zweef tot wel 10 meter boven het water uit! Niks is te vergelijken met de adrenalinekick die je krijgt van flyboarden, puur genot en vrijheid voor iedereen.

Onze flyboardlocaties in bevinden zich bij het Nieuwe meer in Amsterdam. Zowel gratis parkeren als een gezellig drankje achteraf behoort tot de mogelijkheden bij deze locatie. Flyboarden heeft alles in zich voor een top dag met vrienden, familie of collega’s. Waar wacht je nog op, kom flyboarden op water in Amsterdam en Utrecht!

Flyboarden Noord-Holland
Flyboarden Noord-Holland

Lessen in Flyboarden op water

Altijd al een keer willen flyboarden op water? FlyboardWorld kan je alles bieden om het snel te leren en maximaal te genieten van het flyboarden. Na een korte introductie kan je gelijk aan de slag. Onze instructeurs in helpen je zo snel mogelijk op weg om het flyboarden op water onder de knie te krijgen. Na de korte introductie, kan je gelijk de kick ervaren van het zweven boven water, dat wil je toch ook?

 

Foto & video

Leg je flyboard, hoverboard of jetpack-sessie vast op beeld om deze ervaring nooit meer te vergeten.

Foto’s
€ 7,50- voor de 10 leukste actiefoto’s. De foto’s worden gemaakt door onze instructeur die op de waterscooter u begeleid. De 10 leukste foto’s sturen wij vervolgens z.s.m. op! 

Video 
€ 20,- voor een gemonteerde film. Er worden beelden gemaakt vanaf de waterscooter in Full HD. Deze beelden worden vervolgens gemonteerd tot een leuke film!

Foto’s & video
Wil je graag foto’s en videos bestellen? Dan krijg je van ons €2,50 korting op je bestelling!

× Hoe kan ik je helpen?