Flyboarden Nieuwe Meer

Flyboarden op De Nieuwe Meer in Amsterdam kan bij FlyboardWorld. Op waterstralen boven het water vliegen. Dat is flyboarden! Er kan tot wel zes meter boven het water gevlogen worden. Het gevoel dat je hierbij krijgt is fantastisch. Vlieg als een dolfijn door het water om vervolgens omhoog te vliegen als superman. Flyboarden Nieuwe Meer in Amsterdam!

Flyboarden Nieuwe Meer
Flyboarden in Utrecht

Flyboarden

Het flyboarden geeft u het gevoel van vrijheid en avontuur. Door de druk van de waterstralen die onder het flyboard uit spuiten komt u boven het water uit. Flyboarden is niet moeilijk, het is na de uitleg van de instructeur binnen enkele minuten te leren. heeft u het eenmaal onder de knie? Dan kunt u de eindeloze mogelijkheden ontdekken van het flyboarden. Vlieg, duik en zwem als een dolfijn door het water met het flyboard!

Amsterdam

De Nieuwe Meer is de perfecte locatie om te flyboarden. Gelegen vlak naast de A10 en met gratis parkeergelegenheid is het dé locatie voor het Flyboarden in Amsterdam. Doordat De Nieuwe meer vroeger is gebruikt voor zandafgravingen is het enorm diep. Perfect om in te flyboarden! Na het flyboarden kan er wat gegeten of gedronken worden bij naastgelegen Paviljoen Aquarius.

Flyboarden Nieuwe Meer
Flyboarden Nieuwe Meer

Foto & video

Leg je flyboard, hoverboard of jetpack-sessie vast op beeld om deze ervaring nooit meer te vergeten.

Foto’s
€ 7,50- voor de 10 leukste actiefoto’s. De foto’s worden gemaakt door onze instructeur die op de waterscooter u begeleid. De 10 leukste foto’s sturen wij vervolgens z.s.m. op! 

Video 
€ 20,- voor een gemonteerde film. Er worden beelden gemaakt vanaf de waterscooter in Full HD. Deze beelden worden vervolgens gemonteerd tot een leuke film!

Foto’s & video
Wil je graag foto’s en videos bestellen? Dan krijg je van ons €2,50 korting op je bestelling!

× Hoe kan ik je helpen?