Flyboarden Amsterdam

Flyboarden Amsterdam kan bij FlyboardWorld op De Nieuwe Meer. Het flyboarden geeft je het gevoel van vrijheid en avontuur. Schiet het water uit als superman en beleef het unieke gevoel van flyboarden. Met het flyboard kan je doormiddel van waterkracht vliegen boven het water! Doormiddel van twee waterstralen wordt je omhoog gestuwd tot wel zes meter! Naast het flyboarden is er ook de mogelijkheid om een hoverboard of een jetpack te proberen. Dit zijn de disciplines die iets lastiger zijn te leren dan het flyboarden. Hoverboarden en jetpacken is dus echt voor de watersportfan!.

De Nieuwe Meer flyboarden

De locatie in Amsterdam is zeer geschikt om het flyboarden te proberen. Met een waterdiepte die gaat tot 35 meter kan er onbezorgd worden gedoken met het flyboard onder begeleiding van Flyboard Amsterdam. De flyboardlocatie is gelegen vlak naast de A10 (afrit Sloten) en daardoor goed te bereiken met de auto. U kunt uw auto gratis parkeren op de Oude Haagseweg. Ook met het openbaar vervoer is het geen probleem om de locatie te bereiken. Met een bushalte (Anderlechtlaan) op 1 minuut loopafstand van de flyboardlocatie is dit ook een prima reisoptie.

Flyboarden Amsterdam
Flyboarden Amsterdam

Paviljoen Aquarius

Op loopafstand van de flyboardlocatie is Paviljoen Aquarius gevestigd. Met een terras aan het water is dit een fantastische plek om de activiteit(en) bij flyboard Amsterdam na te bespreken onder het genot van een hapje en een drankje. Wil je met een vrijgezellenfeest of grotere groep graag na de activiteit gaan barbecuen dan kan dit natuurlijk ook bij Paviljoen Aquarius.

Amsterdam

Wil je graag na het flyboarden de stad Amsterdam in om te gaan shoppen of feesten? Buslijn 197 brengt u met 20 minuten naar het Leidseplein en gaat elke 10 minuten. Bent u opzoek naar een ludiekere wijze van transport? Het is ook mogelijk om met de sloep vanaf onze flyboardlocatie naar het centrum van Amsterdam te varen.

Tot snel bij flyboarden Amsterdam!

Flyboarden Amsterdam
Flyboarden Nieuwe Meer

Foto & video

Je flyboardsessie vastleggen op beeld om nooit meer te vergeten? Dat kan bij flyboarden Amsterdam!

Foto’s
€ 7,50- voor de 10 leukste actiefoto’s. De foto’s worden gemaakt door onze instructeur die op de waterscooter u begeleid. De 10 leukste foto’s sturen wij vervolgens z.s.m. op! 

Video 
€ 20,- voor een gemonteerde film. Er worden beelden gemaakt vanaf de waterscooter in Full HD. Deze beelden worden vervolgens gemonteerd tot een leuke film!

Foto’s & video
Wil je graag foto’s en videos bestellen? Dan krijg je van ons €2,50 korting op je bestelling!

× Hoe kan ik je helpen?