Flyboarden in Aalsmeer

Heb je altijd al eens willen ervaren hoe het voelt om te duiken als een dolfijn, kom dan flyboarden in Amsterdam bij FlyboardWorld. Flyboarden is gemakkelijk te leren en geeft je het ultieme gevoel van vrijheid op het water!

Locatie

Onze vaste locatie is op het Nieuwe Meer in Amsterdam.  Wij kunnen ook bij u op locatie komen flyboarden. Om te kunnen flyboarden zijn er een aantal vereisten:

  • Minimale waterdiepte van 2 meter
  • Toegang tot het water via een trailerhelling
  • Een lage kade waaraan aangemeerd kan worden

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor het flyboarden kunt u het beste contact met ons opnemen.

Groepen

Wil je graag komen flyboarden met 6 personen of meer? Dat komt goed uit! FlyboardWorld heeft een speciaal tarief voor groepen.

Vanaf 6 personen is de prijs geen €55,- maar €50,- euro per persoon.

Op onze locatie in Amsterdam kunnen we tot 100 personen ontvangen om te leren flyboarden. Ideaal voor uw vrijgezellenfeest of (bedrijfs)uitje!

Cadeaubon

Geef een Flyboard, Hoverboard of Jetpack-sessie cadeau! De FlyboardWorld cadeaubon is gemakkelijk te bestellen en wordt online verstuurd. Binnen 24 uur heeft u de cadeaubon al ontvangen en kunt u hier iemand anders heel blij mee maken! Een ideaal cadeau voor vrienden, familie of geliefde! bestel hem nu!

Foto en video

Leg je flyboard, hoverboard of jetpack-sessie vast op beeld om deze ervaring nooit meer te vergeten. De foto’s worden gemaakt door onze instructeur die op de waterscooter u begeleid. Door het gebruik van de nieuwste actiecamera’s van dit moment kunnen wij in full HD foto’s maken. De 10 leukste foto’s sturen wij vervolgens z.s.m. op!

De video wordt gemaakt vanaf de waterscooter EN vanaf je eigen helm in full HD! De video beelden versturen wij vervolgens naar een professionele video editor  die de mooiste momenten samenvoegt in één filmpje.

× Hoe kan ik je helpen?