Flyboard piet haalt sinterklaas binnen in Capelle aan den IJssel en Westzaan

18 november 2017 was het eindelijk zo ver, de intocht van Sinterklaas. Ieder kind in Nederland kijkt hier enorm naar uit. Zo ook honderden kinderen in Capelle aan den IJssel en in Westzaan. Het bezoek van Sinterklaas met zijn pieten werd ingeluid met een flyboard piet die vooruit was gestuurd door de Sint. Het is een magisch gezicht om een flyboard piet zo hoog boven het water te zien vliegen.

Flyboard Piet

Honderden kinderen stonden aan de kade te wachten op de aankomst van de stoomboot en sinterklaas. Wanneer de flyboardpiet in beeld komt zorgt dit voor veel verbazing en de ‘oohh’ en ‘aahs’ zijn goed te horen vanuit het publiek. Een flyboard piet zo hoog boven het water, wat een waanzinnig gezicht. Maar waar blijft de sint?

Spektakel

Flyboardpiet deed spectaculaire trucs en vloog zo hoog mogelijk om te kijken waar de stoomboot bleef. Helaas zag niemand nog de stoomboot van Sinterklaas. Flyboardpiet had een slim plan bedacht om de stoomboot de goede kant op de leiden. Tijdens het flyboarden stak hij een vuurwerk fakkel af. Dit gaf een mooi effect met veel rode rook! Dit in combinatie met de liedjes die er gezongen werden wist Sinterklaas en zijn wegwijs piet precies waar zij moesten zijn.

Flyboard piet begeleidde de stoomboot naar de kade. Ook dit jaar was het Sint en zijn pieten weer gelukt om op tijd in Nederland aan te komen, dit mede dankzij de flyboard piet.

Wil jij ook een flyboard show van flyboardpiet?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om bij jullie intocht ook een flyboardpiet aanwezig te hebben? Neem vrijblijvend contact!

Ook voor andere gelegenheden staan wij klaar om het entertainment te verzorgden door middel van een show. Klik hier voor meer informatie.

× Hoe kan ik je helpen?